Vægur - Tidsløs Dark Oak

Tidsløs Tidsløs

700202104028

Ny vare

Nyhed Vægur - Tidsløs Dark Oak Udvid

Vægur (lydløs), 28 cm Ø, træ

Flere detaljer

På lager

699 kr

inkl. moms
  • Fri fragt FRI FRAGT
  • Levering: 2-4 hverdage Levering: 2-4 hverdage
  • 60 dages returret 60 dages returret

Vægure fra Tidsløs

Egetræet er en af de ældste arter i Danmark. Med sin visuelt flotte struktur og overlegne holdbarhed, har egen været en populær træsort blandt møbeldesignere i mange århundrede. Dark Oak væguret fra Tidsløs er udarbejdet i mørk træ af højeste kvalitet. Egetræsfineren er mørkbehandlet, hvilket giver et visuelt enestående udtryk. Viserne er i kobberfarve.
Urværket fra tyske Junghans er af højeste kvalitet og lydløst. Du slipper derfor for “tik-tak” lyde.
Urskiven fremstilles i Danmark, og det resterende materiale bruges til at producere f.eks. smukke bordskånere. Miljømæssigt smart og kvalitet på samme tid!

Producent: Tidsløs

Mål: Ø 28 cm

Materialer: Træ

Bruger 1 x AA batteri (medfølger)

Tidsløs er et spændende dansk brand etableret i 2018, hvor fokus er på minimalistisk design, der passer til skandinaviske hjem. De er bestemt langt foran med hensyn til valg af materiale og hvordan man tænker på miljøet (resterende materiale bruges til at producere for eksempel smukke bordskånere). Tidsløs produktion finder sted i Danmark (bortset fra urværkerne - der importeres fra kendte tyske Junghans). Vi er stolte over at kunne tilbyde dig mange af deres ure som en del af vores fine sortiment.

Skriv en anmeldelse

Vægur - Tidsløs Dark Oak

Vægur - Tidsløs Dark Oak

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse.OK