Vægur - Tidsløs Burgundy Oak

Tidsløs Tidsløs

703305103028

Ny vare

Nyhed Vægur - Tidsløs Burgundy Oak Udvid

Vægur (lydløs), 28 cm Ø, træ, linoleum

Flere detaljer

På lager

899 kr

inkl. moms
  • Fri fragt FRI FRAGT
  • Levering: 2-4 hverdage Levering: 2-4 hverdage
  • 60 dages returret 60 dages returret

Vægure fra Tidsløs

Burgundy Oak væguret fra Tidsløs er et vægur udarbejdet i et eksklusivt minimalistisk design. Uret består af et underlag af egetræsfiner, med den smukkeste mørkerøde linoleum på-limet på toppen. Dette skaber en helt unik dybde i urskiven, en dybde som kaster forskellige skygger af sig på timeindikatorne, alt efter belysningen. Vores linoleum er udarbejdet ud fra bæredygtige principper. 97% af materialet består af naturlige råvarer, her er 72% fornybare og vokser til igen på bare 12 måneder, desuden benyttes der 43% genanvendte materialer. Viserne er i guldrfarve.
Urværket fra tyske Junghans er af højeste kvalitet og lydløst. Du slipper derfor for “tik-tak” lyde.
Urskiven fremstilles i Danmark, og det resterende materiale bruges til at producere f.eks. smukke bordskånere. Miljømæssigt smart og kvalitet på samme tid!

Producent: Tidsløs

Mål: Ø 28 cm

Materialer: Træ, linoleum

Bruger 1 x AA batteri (medfølger)

Tidsløs er et spændende dansk brand etableret i 2018, hvor fokus er på minimalistisk design, der passer til skandinaviske hjem. De er bestemt langt foran med hensyn til valg af materiale og hvordan man tænker på miljøet (resterende materiale bruges til at producere for eksempel smukke bordskånere). Tidsløs produktion finder sted i Danmark (bortset fra urværkerne - der importeres fra kendte tyske Junghans). Vi er stolte over at kunne tilbyde dig mange af deres ure som en del af vores fine sortiment.

Skriv en anmeldelse

Vægur - Tidsløs Burgundy Oak

Vægur - Tidsløs Burgundy Oak

Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige kundeoplevelse.OK